BT electronicsSAIK KEY

BT electronicsSAIK KEY

BT electronicsSAIK CAR

BT electronicsSAIK CAR

BT electronicsSAIK BOX

BT electronicsSAIK BOX

Elektronski id ormarići
za ključeve

Kada je kontrola pristupa efikasna, onda je i bezbednost zaista pouzdana. Upravo to je jedna od najvažnijih stavki svima, bilo da su u pitanju poslovne zgrade i organizacije, javne ustanove ili objekti na otvorenom koji imaju veliki protok ljudi.

COMINFO pešačke barijere i kapije su se istakle kao rešenje za fizičku kontrolu pristupa koje u potpunosti odgovara na potrebe savremenog poslovanja i organizacije različitih nivoa bezbednosti, jer u sebi objedinjuju visoku sigurnost, naprednu tehnologiju i moderan dizajn.

Glavna funkcija ovih rešenja jeste sprečavanje neovlašćenih osoba da uđu u obezbeđene prostorije ili objekte. Ove kapije i barijere uspešno eliminišu čak i situacije u kojima neovlašćena osoba pokušava da uđe u zgradu tik iza ovlašćene osobe. Neovlašćeni ulasci se blokiraju zahvaljujući senzorskim trakama u brzim barijerama (EasyGate) ili rotirajućim šipkama u barijerama serija Bar i Rexon.

Pored visoke bezbednosti, ono što ističe ove kapije i barijere u odnosu na klasične prolaze jeste i njihova povećana fleksibilnost u radu koja se pre svega ogleda u mogućnosti integracije sa postojećim elektronskim sistemima za kontrolu pristupa, različitim RFID medijima i sl. (otisak prsta, biometrija, firealarms). Ovim se smanjuje teret i portira ili osoblja za obezbeđenje, omogućujući im da se, umesto neprestane provere identifikacija posetilaca i zaposlenih, fokusiraju na svoje primarne zadatke.

Prednosti
SAIK elektronskih id ormarića za upravljanje ključevima

POTPUNO POUZDANA KONTROLA PRISTUPA

INTEGRACIJA SA DRUGIM MEDIJIMA I SISTEMIMA KONTROLE PRISTUPA

VISOKA IZDRŽLJIVOST

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

MODERAN DIZAJN

TEHNIČKA PODRŠKA 24/7

http://cardsprint.info/wp-content/uploads/2020/06/Brze-pesacke-barijere-easy-gate-superb-cominfo-cp-security.jpg

BT ElectronicsSAIK KEY – elektronski ormarići za efikasno upravljanje ključevima

Pešačka barijera Easy Gate Superb kombinuje funkcionalni dizajn sa visokom bezbednošću. Napredna tehnologija implementirana u Easy Gate barijere čini ih …

http://cardsprint.info/wp-content/uploads/2020/06/bar-ba-pesacka-barijera-cominfo-min.jpg

BT ElectronicsSAIK CAR – elektronski ormarići za organizaciju izdavanja kljuceva za vozila

BAR BA je univerzalni tip trokrake pešačke barijere koji se može koristiti u različitim okruženjima. Zbog kvalitetne …

http://cardsprint.info/wp-content/uploads/2020/05/Softverska-resenja-evidencija-igraonice-event-dogadjaji-kantina-my-work-cp-security-group-min.jpg

BT ElectronicsSAIK BOX – elektronski ormarići za upravljanje ključevima i važnim dokumentima

Prilikom pripremanja hrane za kompanije koje snabdevate, koliko vam preostane spremljenih obroka koji se kasnije ne mogu iskoristiti? Sigurno ste se više puta pitali …

Primena
SAIK identifikacionih elektronskih ormarića za ključeve

Pešačke barijere i kapije našle su primenu u širokom spektru delatnosti – od sportskih objekata, bazena, fitnes centara, preko aerodroma, stanica javnog prevoza (autobuske, železničke stanice), koncertnih dvorana, do administrativnih i bankarskih objekata, zgrada državnih institucija i privatnih kompanija itd. 

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.
Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

DRUŠTVENE MREŽE

Sva prava zadržana – CP Security Group