My SpotLight

My SpotLight je multifunkcionalno rešenje koje objedinjuje lojalti i gift program sa programom za kompletno upravljanje poslovanjem i odnosima sa klijentima (CRM).

Opravdana očekivanja kupaca su pouzdan motiv koji osvaja njihovu lojalnost.

Međutim, često se dešava da ni širok asortiman kvalitetnih proizvoda, njihova visoka upotrebna vrednost, kao i trud i ljubaznost prodavaca nisu dovoljni da bi se postojeći kupci redovno vraćali. Kad se tome doda i konkurencija, veoma je teško istaći se u očima zbunjenog i neodlučnog kupca.

Na koji način prevazići konkurenciju i stvoriti čvršću vezu sa kupcima?

Kompanija Cards Print osmislila je My SpotLight, program pomoću kog ćete se izdvojiti od rastuće konkurencije i povećati prodaju bez prevelikih ulaganja i utroška vremena.

My SpotLight je multifunkcionalno rešenje koje objedinjuje lojalti i gift program sa programom za kompletno upravljanje poslovanjem i odnosima sa klijentima (CRM).

Ovaj program omogućuje digitalizaciju baze podataka vaših klijenata i precizno praćenje ponašanja kupaca i njihovih potrošačkih navika. Na osnovu toga možete u nekoliko koraka u aplikaciji praviti segmentaciju kupaca i kreirati efikasne marketinške i prodajne aktivnosti. Drugim rečima, program omogućuje da u pravo vreme pravoj osobi plasirate odgovarajući proizvod ili uslugu.

Takođe, program čini komunikaciju sa klijentima lakšom i personalizuje je kroz automatsko slanje personalizovanih promotivnih mejlova i SMS poruka. Dobro sprovedenim targetiranjem kupaca povećavate šanse za uspešnu prodaju proizvoda ili usluge, a takođe podižete svest o svom brendu. 

My SpotLight preko parametara koje vi određujete formira različite tipove automatskih izveštaja, što doprinosi poboljšanju usluga, pomaže u planiranju budućih poslovnih koraka i znatno smanjuje rizike u poslovanju.

Za funkcionisanje My SpotLight programa dovoljan je samo pristup internetu, a aplikacija se može koristiti na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu.

Za više informacija o programu i njegovim mogućnostima, posetite sajt www.spotlight.rs

Prednosti
My SpotLight
lojalti i gift programa

  • fleksibilnost (moduli programa se mogu menjati shodno vašim potrebama)
  • segmentacija i praćenje aktivnosti i navika kupaca
  • maksimalna iskorišćenost podataka o kupcima radi planiranja budućih koraka 
  • zadržavanje postojećih kupaca i povećanje njihovih kupovina  
  • automatski izveštaji prema vašem zahtevu
  • automatizacija marketinga i atraktivne kampanje
  • mogućnost integracije sa drugim sistemima (ERP/POS, CRM, e-commerce)
  • tehnička podrška 24/7 i konsalting 

Zakažite sastanak ili prezentaciju naših proizvoda

CP SECURITY GROUP
CP Security group je kompanija koja se bavi sigurnosnim rešenjima koja uključuju mehaničke i mehatroničke sisteme zaključavanja, evidenciju radnog vremena, čitače dokumenata i elektronske kabinete za upravljanje ključevima.
Deo smo Cards Print grupe, kompanije sa višegodišnjim iskustvom i kredibilitetom na polju identifikacije i sigurnosti.

DRUŠTVENE MREŽE

Sva prava zadržana – CP Security Group